BASISONDERWIJS OVERZICHT VRIJE PLAATSEN 2015-2016

Selecteer een leerjaar:  
Selecteer een gemeente:

Wilt u een broer of zus inschrijven? Of een kind van personeel? Hier vindt u een overzicht van de vrije plaatsen per school en per leerjaar.

Er zijn GOK-plaatsen (35% van de totale capaciteit van het leerjaar) en niet – GOK-plaatsen (65% van de totale capaciteit van het leerjaar).

Sommige niet–GOK-plaatsen zijn specifiek voor leerlingen met minstens 1 ouder die voldoende Nederlands kan (55% van de totale capaciteit van het leerjaar). GOK-leerlingen met minstens 1 ouder die voldoende Nederlands kan, krijgen ook voorrang Nederlands, maar zij kunnen enkel een GOK-plaats krijgen.

De school berekent haar totale capaciteit (=maximum aantal plaatsen). Dan verdeelt de school de plaatsen in voorrangsgroepen. De kinderen die al ingeschreven zijn, krijgen een plaats in de juiste voorrangsgroep. De rest van de plaatsen zijn de vrije plaatsen (per voorrangsgroep).

Op 17 december 2014 vindt u hier het overzicht van de vrije plaatsen per voorrangsgroepen na de inschrijvingen van broers en zussen en kinderen van personeel.

Er zijn geen resultaten gevonden